Προφίλ

Η εταιρεία ΚΑΒΑ ΡΕΤΣΗ είναι μια επιχείρηση με αντικείμενο την εμπορία ποτών – αναψυκτικών και παρεμφερών προϊόντων του χώρου Τροφίμων – Ποτών με έδρα τον Αγ. Γεώργιο Αργυράδων Κερκύρας. Ακόμη, η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο της παραγωγής και εμπορίας βρώσιμου πάγου (παγοκύβοι).

Ξεκίνησε σαν μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση το 1993 όπου μεγάλωσε μαζί με τους πελάτες της και έχει πλέον εδραιωθεί στο νησί μας σαν ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα διανομής επώνυμων προϊόντων του χώρου.

Με αγάπη στην οργάνωση και την τεχνολογία και με πίστη στον ανθρώπινο παράγοντα και τις  ανθρώπινες αξίες,  επιζητούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες υπηρεσίες και προϊόντα, στην καλύτερη τιμή.

Με στόχο  το τρίπτυχο «εξυπηρέτηση  – αξιοπιστία – ανταγωνιστικές τιμές» και με την στήριξη των πελατών μας διατηρούμε μια συνεχή ανοδική πορεία από την ίδρυσή μας, μέχρι και σήμερα.

Η Ομάδα μας

Το προσωπικό γραφείου και της αποθήκης, οι πωλητές μας και η ομάδα υποστήριξης διανομής (οδηγοί – βοηθοί), καθώς και ο υπεύθυνος διανομής πάγου και προϊόντων ψυγείου, είναι πάντα στην διάθεση σας προκειμένου να σας εξυπηρετήσουμε, χειμώνα – καλοκαίρι.

Ο Στόλος μας

Προκειμένου να καλύψουμε τις ανάγκες τροφοδοσίας των πελατών μας επενδύουμε διαρκώς, τόσο σε νέα οχήματα, όσο και σε περιοδικές  και διεξοδικές συντηρήσεις ώστε να καλύψουμε αποτελεσματικά τις ανάγκες σας χωρίς προβλήματα , ειδικά την πιεστική περίοδο του καλοκαιριού.

Ο στόλος μας αποτελείται από :

  • 3 φορτηγά διανομής
  • 4 βαν μεταφοράς προϊόντων
  • 1 φορτηγό με υδραυλική πόρτα 
  • 1 φορτηγό – ψυγείο για διανομή πάγου και προϊόντων ψυγείου
  • 3 μίνι βαν για όπου χρειάζεται ταχύτητα και ευελιξία στην παράδοση